Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Ocak 2017 - 13:13 Yorum: 0

Faty’den Hamzaoğlu için veda mesajı

Bursaspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Ricardo Faty, dün takımdan gönderilen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu için sosyal medya hesabından veda mesajı...

Faty’den Hamzaoğlu için veda mesajı

Bursaspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Ricardo Faty, dün takımdan gönderilen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu için sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

Yeşil-beyazlı takımda dün oynayan Adanaspor karşılaşmasında alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrılmıştı. Bursaspor'un Senegal asıllı Fransız oyuncusu Ricardo Faty, deneyimli teknik adam için sosyal medya hesabından mesaj yayınladı. 30 yaşındaki oyuncu, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Her şey için teşekkürler hocam. Ne yazık ki hedeflerimize birlikte ulaşmayı denedik, fakat olmadı. Profesyonelliğiniz için hem size hem de ekibinize teşekkürler. Yolunuz açık olsun. Bize gelince, biz oyuncular, durumu düzeltmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber