Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Ağustos 2016 - 11:45 Yorum: 0

Fazla hesaba itiraz eden turistin darp edilme anı kamerada

İSTANBUL (İHA) – İstanbul Beyoğlu'nda, bir eğlence mekanında fazla gelen hesaba itiraz eden Arap turist ve turiste yardım eden Türk vatandaşı mekan çalışanları...

Fazla hesaba itiraz eden turistin darp edilme anı kamerada

İSTANBUL (İHA) – İstanbul Beyoğlu'nda, bir eğlence mekanında fazla gelen hesaba itiraz eden Arap turist ve turiste yardım eden Türk vatandaşı mekan çalışanları tarafından darp edildi. Darp anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre, caddede yürüyen Arap turistin yanına gelen bir mekan çalışanı turisti kendi çalıştığı mekana götürmek için ikna etti. Eğlence mekanına gider gitmez bir masaya oturtulan turistin önüne sipariş vermediği halde çerez ve meyveler konulurken masaya iki tane de kadın getirildi. Bu durumdan rahatsız olan Arap turist mekandan ayrılmak istedi. Bunun üzerine mekan çalışanları hesabı ödemesini istedi. Hesap ödemek istemeyen Arap turisti bir odaya alan mekan çalışanları, turisti darp etti. Turist, üzerinden 2 bin 500 lira aldıktan sonra mekandan çıkmasına izin verildi.

Arap turist polise şikayet etmek istedi

Eğlence mekanından çıkan turist yaşadığı olayı İstiklal Caddesinde nöbet tutan çevik kuvvet polislerine anlatmak istedi. Polisler ile turist arasında dil problemi çıkınca o sırada tesadüfen orada bulunan Halil Akay isimli vatandaş çevirmenlik yaptı. Çevik kuvvetin şikayetçi olmaları gerektiğini söylemesi üzerine Halil Akay ve Arap turist Taksim Polis Merkezine doğru yürümeye başladı. Bu sırada yanlarına gelen üç kişi nereye gittiklerini sordu. Akay'ın polis merkezine gittiklerini söylemesi üzerine sonradan mekan çalışanı olduğu anlaşılan üç kişi Halil Akay'a da saldırdı. Kendini korumaya çalışan Akay, şahıslara yumruklarla karşılık verdi.

Olay güvenlik kameralarına yansıdı

Tekmeli yumruklu kavga güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, 3 şahsın Arap turisti ve Akay'ı durdurarak bir şeyler söylediği görülüyor. Daha sonra Akay ve şahıslar tartışmaya başlıyor. Tartışma esnasında şahıslardan bir tanesinin turistin eline para sıkıştırdığı görülüyor. Tartışma kısa sürede tekmeli yumruklu kavgaya dönüşüyor. Mekan çalışanı oldukları öğrenilen üç şahıs Halil Akay'a saldırıyor. Kendini korumak isteyen Akay ise şahıslara karşılık veriyor. Bu esnada kenarda durup kavgayı izleyen turistin kendisine yardım eden kişinin darp edilmesine aldırmadan olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

Kavganın ardından Arap turist ile Halil Akay'ın, Taksim Polis Merkezine giderek şikayetçi olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber