Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 19 Aralık 2014 - 12:33 Yorum: 0

Fedakar öğretmenler, görev yaptıkları okulu yeniledi

Batman'ın Sason ilçesinin Yücebağ beldesindeki Posta Ortaokulu'nda öğretmenlerin çalışması sayesinde okulun çevre düzenlemesi, boya ve ağaçlandırma gibi işleri yapıldı

Fedakar öğretmenler, görev yaptıkları okulu yeniledi

BATMAN (AA) - METİN ÖZMEN - Batman'ın Sason ilçesinin Yücebağ beldesindeki Posta Ortaokulu'nun çevre düzenlemesi, boya ve ağaçlandırma gibi eksikliklerini gideren öğretmenler, vatandaşların takdirini topladı.

Yücebağ beldesindeki Posta Ortaokulu'nda öğretmenler özverili çalışmalarıyla sınıfları boyadı, çevre düzenlemesini yaptı ve okulun çevresini ağaçlandırdı. Okullarında işçi gibi çalışan öğretmenlerin çalışması sayesinde okuldaki eksiklikler giderildi.

Okulun müdürü Hüseyin Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir eğitimcinin sadece okuma yazmayı öğreten kişi değil, örnek insan olması gerektiğini düşündüklerini belirterek, okul idaresi olarak öğretmenleriyle gurur duyduklarını söyledi.

 "Oluşturduğumuz ekip ruhu sayesinde okulun eksiklerini giderdik" diyen Yıldız, öğretmenlerin çalışması ile bütün sınıfların boyandığını, bahçenin düzenlendiğini, bahçenin bir kısmına beton dökerek okulun çamurlu olmasını önlediklerini belirtti.

- Öğrencilere örnek olmayı hedeflediler 

Öğrencilere ağaç sevgisini aşılamak ve bahçeye güzel bir görünüm sağlamak için ağaçlandırma çalışması başlattıklarını anlatan Yıldız, bu çalışmalarla öğrencilere örnek olmayı hedeflediklerini aktardı.

Okulun eksikliklerinin giderilmesi için herkesin elinden geleni yaptığını ifade eden Yıldız, "İşbirliğiyle okulun birçok sorununu çözdük. Çalışmalarımızda bizlerden yardımlarını esirgemeyen Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Emin Çağlayan'a teşekkür ederiz" dedi.

Müdür Yardımcısı Gülcan Efe de okulun eksikliklerinin giderilmesi için hafta sonları bile öğretmenlerin okulda çalıştığını, kadın erkek bütün yönetici ve öğretmenlerin özverili bir çalışma sergilediğini dile getirdi.

Öğretmen Pelin Danacı ise okulda imece usulü ile çalıştıklarını belirterek, "Erkek öğretmenlerimiz beton işleri ile uğraşırken, kadın öğretmenler de boya işlerini yaptı. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor" diye konuştu.

Okulda görevli öğretmenlerin çok çalışkan olduğunu aktaran veli Selahattin Yaşar, hafta sonları bile okulun güzelleştirmek için çalışan öğretmenleriyle gurur duyduklarını bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber