Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Ağustos 2016 - 10:28 Yorum: 0

Fedakar öğretmenler iş başında

Muş'ta Gazi İlkokulunda görev yapan öğretmen ve idareciler, boya-badana, dersliklerin düzenlemesi ve birçok eksiği gidererek okulu eğitim öğretime hazır...

Fedakar öğretmenler iş başında

Muş'ta Gazi İlkokulunda görev yapan öğretmen ve idareciler, boya-badana, dersliklerin düzenlemesi ve birçok eksiği gidererek okulu eğitim öğretime hazır hale getirdiler.

Merkeze bağlı Gazi İlkokulunda görev yapan fedakar idareci ve öğretmenler, okullarını boyayarak tüm eksikliklerini giderdi. Yaklaşık bir haftadır okulun derslik, koridor ve dış cephesini boyayan idareci ve öğretmenler, örnek davranışta bulundu. Erkek öğretmenler boya-badana ve kadın öğretmenler de camları silerek öğrenci sıralarını düzene koyup koridorları yıkadılar. Yaz tatiline gitmeyen öğretmenleri aradıklarını ve öğretmenlerin tereddütsüz gelip boya-badana ve temizlik çalışmalarına katıldığını belirten Gazi İlkokulu Müdürü Orhan Yılmaz, şimdiden okullarını 2016-2017 eğitim öğretim yılına hazır hale getirdiklerini söyledi. Okullarında ki tüm eksiklikleri daha önce tespit edip boya ve malzemeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğünden temin ettiklerini ifade eden okul müdürü Yılmaz, "2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala okulumuzun ihtiyacı olan eksiklerimizi tespit ettik. Biz okulumuzun boya, badana, temizlik malzemelerimiz aldık. Biz okulumuzun bütün ihtiyaçlarını, eksiklerini giderdik. Öğrencilerimizin daha temiz daha hijyenik bir ortamda eğitim-öğretimlerine devam edebilmeleri için bütün hazırlıklarımızı yaptık" dedi.

Yaz tatilinden ödün vererek okulda gönüllü olarak çalışan tüm idareci ve öğretmenlere teşekkür eden okul müdürü Yılmaz, "Okulumuzu temizledik, boya badanamızı yaptık, okulumuz öğrencilerimizin emrinde hazırdır. Eğitim öğretimin açılmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Öğretmenlik fedakarlık ister"

Öğretmenlik mesleğinin fedakarlık istediğini ve öğrencileri kendi çocuklarından ayırt etmediklerinin altını çizen sınıf öğretmeni Hanımşah Yılmaz, "Okul idaresine gelip yardım ettik. Bundan da çok mutluyuz. Öğrencilerimizin daha hijyenik bir ortamda eğitim görebilmeleri için yardımcı olduk, çok mutluyum. Çünkü öğretmenlik fedakarlık isteyen bir meslektir. Bizde onların ikinci anneleriyiz, okul bizim ikinci yuvamız o nedenden dolayı sınıfımızı eğitim-öğretime hazır hale getirdik. Heyecanla öğrencilerimiz bekliyoruz" dedi.

Okulun tüm eksikliklerini gidererek eğitim öğretim yılına hazır hale getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan okul müdür yardımcısı Faruk Özkan ise, "Biz yaz tatiline girdiğimiz zaman okul müdürümüzle, personelimizle oturarak eksiklerimizi ortaya koyduk. Tüm eksiklerimizi giderdik en son boya badana ve temizlik işlerimiz kalmıştı. Personellerimizi, öğretmelerimizi çağırdık sağ olsunlar geldiler hep beraber girip boyamızı yaptık. Şimdide temizliğimizi yapıp eğitim-öğretime hazır bir şekilde çocuklarımızı bekliyor olacağız" şeklinde konuştu.

Fedakar öğretmenler iş başında

Fedakar öğretmenler iş başında

Fedakar öğretmenler iş başında

Fedakar öğretmenler iş başında

Fedakar öğretmenler iş başında

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber