Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 26 Ekim 2018 - 11:08 Yorum: 0

Felixo Exchange, 30 Ekim’de açılıyor

Kripto para piyasalarına yepyeni bir soluk getirecek olan Felixo Exchange, kimliği merak edilen Satoshi Nakamoto'nun açılış konuşması ve sektörün dünyaca...

Felixo Exchange, 30 Ekim’de açılıyor

Kripto para piyasalarına yepyeni bir soluk getirecek olan Felixo Exchange, kimliği merak edilen Satoshi Nakamoto'nun açılış konuşması ve sektörün dünyaca ünlü katılımcılarıyla, 30 Ekim Salı günü merhaba diyecek.

Ünlü ekonomist Şant Manukya'nın kripto paraların geleceği hakkında yapacağı konuşmasıyla devam edecek olan etkinlik, Siyaset, İş ve Finans Dünyasının önemli simalarını, Ekonomistleri, Kripto Para Fenomenlerini, Medya'nın önde gelen isimlerini ve Kripto Paralara ilgi duyan yatırımcıları bir araya getirecek.

Amerika, İsviçre, İngiltere, Çin, Japonya ve Rusya'da hizmet veren blockchain projeleri, Man Coin, Pavo Coin ICO, Curaizon ICO, Modül ICO ve ICO BOX'ın Ceo ve diğer yöneticileri de katılım sağlayacaklar.

Yüksek güvenliğe önem veren Felixo Exchange 3. parti firmalardan hizmet almadan, Türkiye'de ilk, dünyada sayılı olan soğuk cüzdan yazılımlarını oluşturarak kullanıcıların varlıklarını daha güvenli ortamda tutuyor.

Referans linkiyle kullanıcılarına pasif gelir sağlayan Felixo, 30 Ekim itibariyle kimlik doğrulaması yapmış kullanıcılarına 1 Milyon TL değerinde airdrop dağıtarak, mutlu müşteri politikası ile yoluna devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber