Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 11:58 Yorum: 0

Felsefeciler yalnız oyuncaklara yeni arkadaşlar buluyor

Aktiffelsefe Derneği Adana Şubesi, köy okullarında öğrenim gören çocuklar için yılda iki kez düzenlenen oyuncak toplama kampanyalarını sürdürüyor.

Felsefeciler yalnız oyuncaklara yeni arkadaşlar buluyor

Aktiffelsefe Derneği Adana Şubesi, köy okullarında öğrenim gören çocuklar için yılda iki kez düzenlenen oyuncak toplama kampanyalarını sürdürüyor. "Yalnız oyuncaklara yeni arkadaşlar" başlığıyla 59'uncusu düzenlenecek olan kampanyayla, artık kullanılmayan oyuncaklar 2 köy okulunun öğrencileriyle buluşacak.

Aktiffelsefe Derneği Adana Şube Başkanı Dr. Mahmut Şansal, ilk sahipleri olan çocuklar büyüdüğü için kimsenin oynamadığı oyuncakları, ihtiyacı olan çocuklara ulaştırmak için böyle bir kampanya düzenlediklerini söyledi. Oyuncakların çocuk gelişimi için çok önemli enstrümanlar olduğunu kaydeden Dr. Şansal, "Evlerdeki yalnız, üzgün ve artık oynanmayan oyuncaklara talibiz. Bu oyuncakları toplayıp, bakımını yapıp onları yeni arkadaşlarıyla buluşturuyoruz" diye konuştu.

Tabanca kabul edilmiyor

Kampanyanın 10 Ocak 2017 tarihine kadar devam edeceğini belirten Dr. Mahmut Şansal şu bilgileri verdi:

"Oyuncakları, belirleyeceğimiz iki köy okulundaki öğrencilere birinci sömestr karne hediyesi olarak dağıtacağız. Bağışçılarımız, evlerinde bir kenarda duran oyuncaklarını kampanya için verebilirler. Sadece tabanca ve savaş aleti gibi çocukları şiddete yönelten oyuncakları kabul etmiyoruz. Daha önceki kampanyalarda şimdiye kadar 179 okulda 37.497 çocuğa 136 bin 615 oyuncak dağıttık."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber