Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 17:48 Yorum: 0

Fen Lisesi öğrencilerinin projeleri beğeni topladı

ORDU (AA) - Ordu Fen Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan TUBİTAK 2. Bilim Fuarı açıldı. Okulun toplantı salonunda 3 gün sürecek fuarın açılışı Altınordu Belediye Başkanı Engin...

Fen Lisesi öğrencilerinin projeleri beğeni topladı

ORDU (AA) - Ordu Fen Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan TUBİTAK 2. Bilim Fuarı açıldı. 

Okulun toplantı salonunda 3 gün sürecek fuarın açılışı Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan ile Okul Müdürü Hasan Bölük tarafından gerçekleştirildi. 

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, genç öğrencilerin fikirlerini ortaya koyarak gerçekleştirdikleri projeleri önemsediklerini belirtti. 

Projelerin yapımında emeğe geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Tekintaş, öğrencilere her fırsatta imkan verilmesini önerdi. 

Ordu Fen Lisesi Müdürü Hasan Bölük ise 2. Bilim Fuarı'nı büyük bir heyecan ile açtıklarını belirterek, projelerin 9. 10 ve 11. sınıf öğrencileri tarafından hazırlandığını söyledi. 

Toplam 35 projenin fuarda sergilendiğini kaydeden Bölük, bir birinden ilginç projelerin herkes tarafından beğenildiğini ifade etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber