Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 14 Eylül 2016 - 13:28 Yorum: 0

Fenebahçe, Avrupa’da moral arıyor

Süper Lig'de 3 haftada 1 puan alan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında deplasmanda oynayacağı Ukrayna ekibi Zorya'yı mağlup ederek moral bulmak...

Fenebahçe, Avrupa’da moral arıyor

Süper Lig'de 3 haftada 1 puan alan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında deplasmanda oynayacağı Ukrayna ekibi Zorya'yı mağlup ederek moral bulmak istiyor.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında deplasmanda yarın TSİ 20.00'de Chernomorets Stadyumu'nda Ukrayna ekibi Zorya Luhansk ile karşı karşıya gelecek. Spor Toto Süper Lig'in ilk 3 haftasında 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik sonucunda 1 puan alan sarı-lacivertliler, Avrupa arenasında moral bulmak istiyor.

Sezona UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turunda Fransa'nın Monaco ekibini Kadıköy'de 2-0 mağlup etmesine rağmen deplasmanda 3-0 mağlup olan ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Fenerbahçe, burada play-off'ta İsviçre'nin Grasshoppers ekibi ile eşleşti ve rakibini 3-0 ve 2-0'lık skorla yenerek gruplara kaldı.

33. randevu

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi gruplarında 2006-2007 sezonundan itibaren bugüne dek 32 karşılaşmaya çıktı. Sarı-lacivertliler bu maçlarda 17 galibiyet çıkarırken, 6 kez rakiplerine mağlup oldu. 9 karşılaşmada ise yenişemedi.

Zorya ligde 3. sırada

Sarı-lacivertlilerin rakibi Zorya, geçtiğimiz sezonu Ukrayna Premier Ligi'nde 4. bitirdiği için bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ne direk gruplardan katıldı. Bu sezon ligde 7 maça çıkan Ukrayna ekibi, 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi sonucunda topladığı 14 puanla 3. sırada bulunuyor.

Fener'in Ukrayna takımlarına şansı tutmuyor

Fenerbahçe, Ukrayna takımları ile bugüne kadar 6 kez karşılaştı. Sarı-lacivertliler bu maçlarda rakiplerini mağlup edemezken, 3'er mağlubiyet ve beraberlik aldı.

Zorya ile Fenerbahçe arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçını Romanya Futbol Federasyonu'ndan Istvan Kovacs yönetecek. Kovacs'ın yardımcılıklarını Ovidiu Artene ile Vasile Florin Marinescu yapacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber