Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 26 Kasım 2014 - 20:28 Yorum: 0

Fenerbahçe Asbaşkanı Türkoğlu'nun otomobiline saldırı

''Hedef 1 Milyon Üye'' projesi kapsamında asbaşkan Aytöre ile Zonguldak'ın Ereğli ilçesini ziyaret eden asbaşkan Erhan Türkoğlu'nun park halindeki otomobilinin lastiği, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kesildi

Fenerbahçe Asbaşkanı Türkoğlu'nun otomobiline saldırı

ZONGULDAK (AA) - Fenerbahçe'nin ''Hedef 1 Milyon Üye'' projesi kapsamında asbaşkan Deniz Tolga Aytöre ile Zonguldak'ın Ereğli ilçesini ziyaret eden asbaşkan Erhan Türkoğlu'nun park halindeki otomobilinin lastiği, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kesildi.

Ereğli ilçesinde çeşitli ziyaretlerin ardından Devrim Bulvarı Bozhane mevkisindeki bir restoranda yemek yiyen Türkoğlu'nun, park halindeki otomobilinin lastiği kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kesildi. 

Ereğli Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Özbek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olaydan üzüntü duyduklarını belirterek, şöyle konuştu:

''İki önemli yöneticimizi ağırladık. Yöneticilerimizi bir ara boşlukta Bozhane mevkisine balık yemeye götürdük. Yöneticilerimiz orada çalışanlar ve vatandaşlara kaşkol dağıttı. Yemeğin ardından arabanın başına geldik ki lastiğin biri bıçakla kesilmiş. Bundan çok büyük bir üzüntü duyduk. Ereğli adına, kesen kişi adına utanç duydum. Özür diledik, onlar da şaşırdı. Modern bir ilçede bunun yaşanmasına onlar da üzüldü. İnşallah böyle üzücü olayla bir daha karşılaşmayız.''

Özbek, asbaşkanların yaşanan olayla ilgili şikayetçi olmadıklarını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber