Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 21 Eylül 2017 - 23:38 Yorum: 0

Fenerbahçe Doğuş, Hırvatistan’da ilk antrenmanını yaptı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe Doğuş, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Zadar Turnuvası'na katılmak üzere...

Fenerbahçe Doğuş, Hırvatistan’da ilk antrenmanını yaptı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe Doğuş, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Zadar Turnuvası'na katılmak üzere Hırvatistan'a gitti.

Sarı-lacivertliler,, Hırvatistan'daki ilk idmanını akşam saatlerinde gerçekleştirdi. Antrenmanda, milli takımlarından dönen Luigi Datome, Nicolo Melli, Marko Guduric ve Kostas Sloukas da yer aldı. İdmanda, ısınma bölümünün ardından 3'e 0 ve 5'e 0 çalışmalara geçildi. Ardından Zeljko Obradovic ve teknik ekibi, Brose Bamberg maçının detayları üzerinde durdu. Bireysel şut bölümü ile antrenman tamamlandı.

Fenerbahçe Doğuş'ta sakatlıkları süren ve İstanbul'da bırakılan Ali Muhammed ile Nikola Kalinic'in yanı sıra, eşi doğum yaptığı için izinli olan James Nunnally, Zadar Turnuvası kadrosunda yer almıyor.

Fenerbahçe Doğuş, turnuvadaki ilk maçında yarın TSİ 18:30'da Almanya'nın Bamberg ekibiyle karşılaşacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber