Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 11 Mayıs 2016 - 17:28 Yorum: 0

Fenerbahçe, Gençlerbirliği Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta mücadelesinde, 15 Mayıs Pazar günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Gençlerbirliği ile...

Fenerbahçe, Gençlerbirliği Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta mücadelesinde, 15 Mayıs Pazar günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman, 1 saat 10 dakika sürdü. Medipol Başakşehir karşısında 11'de görev alan oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular ise ısınma ve çabukluk çalışmalarının ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Pas organizasyonlarının ardından antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Bruno Alves kendisine verilen özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken, Lazar Markovic tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.

Fenerbahçe, hazırlıklarını 12 Mayıs Perşembe günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. Can Bartu Tesisleri'ndeki çalışma saat 11.00'da başlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber