Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 07 Aralık 2016 - 10:53 Yorum: 0

Fenerbahçe Hollanda’ya uçtu

Fenerbahçe, yarın Feyenoord ile oynayacağı maç için Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Hollanda'ya hareket etti.

Fenerbahçe Hollanda’ya uçtu

Fenerbahçe, yarın Feyenoord ile oynayacağı maç için Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Hollanda'ya hareket etti.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 6. maçında yarın Feyenoord ile oynayacağı maç için Hollanda'ya gitti. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hareket eden kafilede Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler de yer aldı. Sarı-lacivertlileri havaalanında uğurlamayan gelen taraftarlar, Hollandalı yıldız futbolcu Robin van Persie'ye özel ilgide bulunurken, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat tarafından Hollanda'ya götürülen futbolcular şöyle:

"Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Gregory van der Wiel, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Caner Koca, Alper Potuk, Volkan Şen, Jeremain Lens, Moussa Sow, Robin van Persie, Emmanuel Emenike."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber