Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 10 Mart 2015 - 11:43 Yorum: 0

Fenerbahçe ile Beşiktaş, PFDK'ya sevk edildi

İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.TFF'den yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe; Galatasaray...

Fenerbahçe ile Beşiktaş, PFDK'ya sevk edildi

İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe; Galatasaray ile oynanan derbide taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratı, saha olayları ve talimatlara aykırı hareket nedenleriyle PFDK'ya gönderildi. 

Beşiktaş ise deplasmanda oynadığı Medicana Sivasspor maçında taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. 

Ayrıca, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un futbolcusu John Boye, Bursaspor, Torku Konyaspor ve Medicana Sivasspor, PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, Samsunspor, Adana Demirspor, Adanaspor ve Karşıyaka'nın da PFDK'ya sevkine karar verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber