Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 03 Mart 2015 - 18:18 Yorum: 0

Fenerbahçe kafilesi, Adana'da taraftarlarca karşılandı

ADANA (AA) - Fenerbahçe kafilesi, yarın Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Mersin İdmanyudu ile oynayacağı maç için havayoluyla Adana'ya geldi, ardından Mersin'e hareket etti.Sarı-lacivertli kafileyi,...

Fenerbahçe kafilesi, Adana'da taraftarlarca karşılandı

ADANA (AA) - Fenerbahçe kafilesi, yarın Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Mersin İdmanyudu ile oynayacağı maç için havayoluyla Adana'ya geldi, ardından Mersin'e hareket etti.

Sarı-lacivertli kafileyi, Adana Havalimanı'nda taraftarlar karşıladı. Futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, takım otobüsünü de bir süre takip ederek tezahüratta bulundu.

Kafile, yarın Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Mersin İdmanyudu karşılaşması için Mersin'e hareket etti.

Mersin İdmanyurdu ile Fenerbahçe, yarın saat 20.30'da, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda karşılaşacak. Maçı, Yunus Yıldırım ile yardımcıları Baki Tuncay Akkın ve Serkan Gençerler yönetecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber