Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 18 Aralık 2014 - 18:03 Yorum: 0

Fenerbahçe kafilesi, Kayseri'ye geldi

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Fenerbahçe Futbol Takımı, kente geldi.Özel uçakla Erkilet Havalimanı'na gelen Fenerbahçe kafilesini, Kayseri...

Fenerbahçe kafilesi, Kayseri'ye geldi

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Fenerbahçe Futbol Takımı, kente geldi.

Özel uçakla Erkilet Havalimanı'na gelen Fenerbahçe kafilesini, Kayseri Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar çiçeklerle karşıladı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Teknik direktör İsmail Kartal ve futbolculara çiçek veren taraftarlar, futbolculara forma imzalattı.

Kafile, taraftarların sevgi gösterileri eşliğinde konaklayacağı otele geçerek maç saatini beklemeye başladı.

Spor Toto Süper Lig'de Kayseri Erciyesspor ile Fenerbahçe, yarın saat 20.00'de Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda karşılaşacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber