Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 21 Temmuz 2017 - 12:13 Yorum: 0

Fenerbahçe Mauricio Isla’ya imza attırdı

Fenerbahçe Cagliari'de forma giyen Isla'yla anlatşığını duyurdu. Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Cagliari'de forma giyen sağ...

Fenerbahçe Mauricio Isla’ya imza attırdı

Fenerbahçe Cagliari'de forma giyen Isla'yla anlatşığını duyurdu. Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Cagliari'de forma giyen sağ bek Mauricio Isla ve kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda, futbolcunun kulübümüze transferi konusunda her konuda anlaşma sağlamıştır. 29 yaşındaki sağ bek ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Şilili futbolcu Mauricio Isla ile imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını diliyor, futbolcumuza Çubuklu ile başarı ve şampiyonluklar diliyoruz. Futbolcumuz Mauricio Isla'nın imza törenine dair detaylar önümüzdeki günlerde duyurulacaktır" denildi.

Fenerbahçe Mauricio Isla’ya imza attırdı

Fenerbahçe Mauricio Isla’ya imza attırdı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber