Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Mayıs 2016 - 22:38 Yorum: 0

Fenerbahçe Seride 2-0 Öne Geçti

Spor Toto Basketbol Ligi Play-off yarı final 2. maçında Fenerbahçe, kendi evinde Galatasaray Odeabank'ı 80-55 yenerek seride 2-0 öne geçti.

Fenerbahçe Seride 2-0 Öne Geçti

Spor Toto Basketbol Ligi Play-off yarı final 2. maçında Fenerbahçe, kendi evinde Galatasaray Odeabank'ı 80-55 yenerek seride 2-0 öne geçti. Maç sonrası teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, 48 saatte bir maç oynadıklarını ve bu yüzden konsantrasyonun çok önem taşıdığını söyledi.

Galatasaray Odeabank'ın çok iyi atış yapan bir takım olduğunu vurgulayan Obradovic, "Savunmamızı daha agresif hale getirdik ve ikinci yarının devamında bu şekilde oynadık. 2-0 için oyuncuları tebrik ediyor, taraftarlara da teşekkür ediyorum. Sahadaki oyuncular arasındaki ilişki ve iletişim çok iyiydi. 2-0 her şey bitti anlamına gelmiyor. Pazar gününe hazırlanmamız lazım. Play-off'da belirleyici şeyler konsantrasyon ve istektir" dedi.

Fenerbahçe sporcusu Sloukas ise, seriyi 2-0'a getirdikleri için mutlu olduklarını ama maçın başında kötü oynadıklarını ifade etti.

GALATASARAY ODEABANK CEPHESİ

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, maçın ilk yarısını istedikleri gibi oynadıklarını ve Fenerbahçe'nin pota altındaki üstünlüğüne müsaade etmediklerini ifade etti.

Karşılaşmanın ilk yarısında Ali Muhammed'in çok iyi bir performans gösterdiğini vurgulayan Ataman, "McCollum'a karşı hem savunmada hem hücumda birebirde üstünlük kurdu. Bençten Sloukas ile çok iyi katkı aldılar. Oyun 22 dakika dengeli gitti. Maçın ikinci yarısının ortalarına doğru Bogdanovic devreye girdi ve zor atışları iyi kullandı. Öyle olunca da gardımız düştü ve bençten katkı alamadık. Fenerbahçe çok iyi bir takım" dedi.

Basın mensuplarının Aziz Yıldırım'ın dün oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinden sonra kendisini hedef alarak "taraftarı kışkırtıyor" yönündeki söylemleri hakkındaki soruya ise Ataman, "Cevap vermemi gerektirecek bir şey yok. Üç haftadır ortaya koyduğum tavır ortada. Benim saha içerisinde diyaloğum taraftarlarla ya da yöneticilerle olmuyor. Aynı durum Obradovic için de geçerli. Bunlar oyunun içerisinde olan şeyler. Bunu bir tahrik gibi göstermenin amacı nedir bilmiyorum. Bu ortama Fenerbahçe taraftarının uymamış olması son derece önemli. Onun için her hangi bir cevap vermeyi düşünmüyorum" şeklinde cevap verdi.

Galatasaray Odeabank sporcusu Ege Arar ise zorlu bir maç oynadıklarını ve dar rotasyonun kendilerini etkilediğini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber