Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Şubat 2018 - 21:38 Yorum: 0

Fenerbahçe yarı finalde

PTT Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe geriden geldiği maçta Mersin Büyükşehir Belediyespor'u 71-63 mağlup etti.

Fenerbahçe yarı finalde

PTT Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe geriden geldiği maçta Mersin Büyükşehir Belediyespor'u 71-63 mağlup etti. Fenerbahçe bu sonuçla adını yarı finale yazdırdı ve Hatay Büyükşehir Belediyespor'un rakibi oldu.

Maçın ilk çeyreğinde dengeli bir oyun ortaya çıkarken, ikinci çeyrekte Fenerbahçe hücumda durdu ve Mersin bunu iyi değerlendirdi. Soyunma odasına Fenerbahçe 40-31'lik skorla geride girdi.

Üçüncü çeyrekte daha derli toplu bir görüntü çizen Fenerbahçe, savunmada rakibini durdursa da, hücumda bunu pek ödüllendiremedi. Mersin son çeyreğe 53-47'lik avantajla girdi.

Son çeyrekte Fenerbahçe kontrolü eline alırken, son dakikalarda skor avantajını da yakaladı ve adını yarı finale yazdırdı.

Fenerbahçe'de Giorgia Sottana 22 sayı-6 asist yaparken, Kia Vaughn 14 sayı-4 ribaunt, Tuğçe Canıtez 5 sayı-7 ribaunt, Anastasiya Verameyenka 8 sayı-10 ribaunt ve Ana Dabovic 15 sayı yaptı.

Fenerbahçe yarı finalde

Fenerbahçe yarı finalde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber