Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Nisan 2022 - 20:43 Yorum: 0

Fenerbahçe’de 3 eksik

Süper Lig'de evinde Göztepe ile karşılaşan Fenerbahçe'de 3 eksik futbolcu bulunurken, Teknik Direktör İsmail Kartal, Galatasaray maçına göre 11'de tek...

Fenerbahçe’de 3 eksik

Süper Lig'de evinde Göztepe ile karşılaşan Fenerbahçe'de 3 eksik futbolcu bulunurken, Teknik Direktör İsmail Kartal, Galatasaray maçına göre 11'de tek değişiklik yaptı.

Spor Toto Süper Lig'de evinde Göztepe ile karşılaşan Fenerbahçe sahaya 3 futbolcusundan yoksun çıktı. Sarı-lacivertli takımda kadro dışı kalan Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın yanı sıra sarı kart cezalısı İrfan Can Kahveci kadroda yer almadı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray ile oynadıkları ezeli derbiye göre Göztepe karşısında 11'de zorunlu tek değişiklik yaptı. Sarı kart cezası nedeniyle kadroda yer almayan İrfan Can Kahveci'nin yerine 11'de Pelkas görev aldı.

Fenerbahçe, Göztepe karşısına şu 11 ile çıkıyor:

"Altay, Osayi, Serdar Aziz, Kim Min-jae, Ferdi Kadıoğlu, Crespo, Zajc, Pelkas, Mert Hakan, Rossi, Serdar Dursun"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber