Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Haziran 2017 - 11:53 Yorum: 0

Fenerbahçe’de bayramlaşma

Fenerbahçe Kulübü'nde geleneksel bayramlaşma töreni Kalamış Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapıldı.

Fenerbahçe’de bayramlaşma

Fenerbahçe Kulübü'nde geleneksel bayramlaşma töreni Kalamış Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapıldı. Bayramlaşmaya kürek ve boks şubelerinin sporcuları da katıldı.

Fenerbahçe Kulübü'nün gelenekselleşen bayramlaşma töreni Kalamış'ta bulunan Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşti. Ramazan Bayramı'nın 3'üncü gününde yapılan bayramlaşma töreninde kulübün boks ve kürek şubelerinin sporcuları ve Fenerbahçe Kulübü üyeleri yer aldı. Kahvaltıyla başlayan bayramlaşma töreninde boks ve kürek şubeleri basın mensuplarına toplu olarak poz verdi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bayramlaşma için Faruk Ilgaz Tesisleri'ne geldi. Üyeler ve sporcular, Yıldırım'a yoğun ilgi gösterdi. Yıldırım, bayramlaşma için tesislere gelen üyeler ve taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber