Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 06 Aralık 2016 - 13:58 Yorum: 0

Fenerbahçe’de Feyenoord mesaisi sürdü

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 6. ve son hafta maçında, 8 Aralık Perşembe günü deplasmanda Feyenoord ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını...

Fenerbahçe’de Feyenoord mesaisi sürdü

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 6. ve son hafta maçında, 8 Aralık Perşembe günü deplasmanda Feyenoord ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Dick Advocaat yönetimindeki antrenman koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Antrenman, 2 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçlarla noktalandı.

Sarı-lacivertliler, yarın sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Hollanda'ya hareket edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber