Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 05 Eylül 2016 - 14:38 Yorum: 0

Fenerbahçe’den açıklama

Fenerbahçe, basında çıkan "3 Okul için 150 milyon" başlıklı haberi yalanlayan bir açıklama yaparak, Kenan Evren Lisesi konusundaki düşüncelerinde bir...

Fenerbahçe’den açıklama

Fenerbahçe, basında çıkan "3 Okul için 150 milyon" başlıklı haberi yalanlayan bir açıklama yaparak, Kenan Evren Lisesi konusundaki düşüncelerinde bir değişiklik olmadığını duyurdu.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Bugünkü Hürriyet Gazetesi'nde "3 Okul için 150 Milyon" başlıklı haber gerçeği yansıtmamaktadır. Başkanımız ve yöneticilerimizin Ankara ziyaretinde, haberde yer aldığı şekliyle bir diyalog yaşanmamış olup, haber içerisindeki bilgiler de gerçek dışıdır. Kulübümüzün, Kenan Evren Lisesi konusundaki planlarında herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır. Bu tür gerçek dışı haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederiz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber