Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 25 Ocak 2020 - 22:13 Yorum: 0

Fenerbahçe’den bu sezon ilk kez 4’te 4

Fenerbahçe, Başakşehir'i 2-0'lık skorla mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini elde etmiş oldu.

Fenerbahçe’den bu sezon ilk kez 4’te 4

Fenerbahçe, Başakşehir'i 2-0'lık skorla mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini elde etmiş oldu. Sarı-lacivertliler, bu sezon ilk kez böyle bir istatistiğe imza attı.

Fenerbahçe, Başakşehir galibiyetiyle seriye bağladı. Süper Lig'de bu sezon en fazla üst üste 3 galibiyet alan sarı-lacivertliler, Medipol Başakşehir karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin ardından üst üste 4. galibiyetini almış oldu. Sarı-lacivertliler, 16. haftada Beşiktaş'ı 3-1 ile geçerken, 17. haftada Çaykur Rizespor'u 2-1 ve 18. haftada da Gaziantep'i 2-0 mağlup etmişti. Ligde 19. haftada oynanan Medipol Başakşehir müsabakasının 2-0'lık galibiyetle ayrılan sarı-lacivertliler, bu sezon ilk defa üst üste 4. galibiyetini almış oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber