Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 19 Ağustos 2018 - 15:28 Yorum: 0

Fenerbahçeli taraftarlara kayısı ikram edildi

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanına Fenerbahçe'yi izlemek için gelen sarı-lacivertli taraftarlara statta kayısı ikram...

Fenerbahçeli taraftarlara kayısı ikram edildi

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanına Fenerbahçe'yi izlemek için gelen sarı-lacivertli taraftarlara statta kayısı ikram edildi.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, dün akşam sahasında karşılaştığı Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti. Bu zorlu mücadele iki camia için de centilmenlik havasında geçti.

Malatya Ticaret Borsası tarafından Malatya Stadyumu'nda karşılaşmayı takip eden yaklaşık 2 bin Fenerbahçe taraftarına kayısı ikram edildi.

Malatya kayısısının tanıtımı ve Malatyalıların ne kadar misafirperver olduklarını göstermek adına küçük ambalajlar halinde dağıtılan kayısıları sarı-lacivertli taraftarların da çok sevdiği gözlendi.

Fenerbahçeli taraftarlara kayısı ikram edildi

Fenerbahçeli taraftarlara kayısı ikram edildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber