Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Ağustos 2016 - 14:08 Yorum: 0

Ferit Köşk Mahallesi’nde asfalt tamamlandı

Kent merkezindeki asfaltlama ve bakım onarım çalışmalarında şimdiye kadar 117 bin ton asfalt kullanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını...

Ferit Köşk Mahallesi’nde asfalt tamamlandı

Kent merkezindeki asfaltlama ve bakım onarım çalışmalarında şimdiye kadar 117 bin ton asfalt kullanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını Ferit Köşk Mahallesi'nde tamamlayarak Ahmet Arif Caddesi'ne geçti. Belediyenin okul bahçelerini asfaltlama çalışmaları da devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, 2016 Yılı Asfalt ve Yol Yapım Çalışma Programı kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Kent merkezinde iki ekiple asfalt, üç ekiple bakım onarım çalışmalarını yürüten ekipler, program doğrultusunda şimdiye kadar, Yeni Hal Caddesi, Seyrantepe TOKİ 2. Etap 12. Cadde, 2. Cadde, Kaya 1, 2, 3 ve 4. Sokaklarda, yeni Yenişehir Belediyesi etrafındaki cadde ve sokaklarda, Akkoyunlu, İnaloğlu, Mehmet Akif Ersoy, Ali Emiri, Hintli Baba Caddesi, Diclekent Bulvarı, Üçkuyular Pasur ve Piran (6. ve 2. Sokak) Caddesi, Süleyman Demirel Kampusu içi, Bağlar ilçesi Doğum Hastanesi Sokağı, Yenişehir Üçkuyu Hilar (3. Sokak) Caddesi, Turistik Caddesi, Turistik Caddesi ile İnönü Caddesi'nin Urfakapı'dan Çiftkapı'ya kadar olan kısmı, Prof. Dr. Selahattin Yazıcıoğlu Caddesi'nde tamamladı.

Okul bahçelerinde asfaltlama devam ediyor

Üç gündür Feritköşk Mahallesi'nde bin 500 ton asfalt kullanarak asfalt çalışmasını tamamlayan, program doğrultusunda okul bahçelerini asfaltlamaya devam eden ekipler, bugün Kayapınar ilçesi Ahmet Arif Caddesi'nde asfalt hazırlıklarına başladı.

117 bin ton asfalt

Yol Yapım Bakım Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, sezonun açıldığı 10 Mayıs'tan bu yana kent merkezindeki asfaltlamada 77 bin ton, bakım onarım çalışmalarında 40 bin ton olmak üzere toplam 117 bin ton asfalt kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber