Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 13:33 Yorum: 0

Festivalde Mozart’tan Yunus Emre’ye Şan Konseri

15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, 2014 Lions Yılın En İyi Kadın Opera Şarkıcısı ödülüne layık görülen Otilia İpek'i Mersinli sanatseverlerle...

Festivalde Mozart’tan Yunus Emre’ye Şan Konseri

15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, 2014 Lions Yılın En İyi Kadın Opera Şarkıcısı ödülüne layık görülen Otilia İpek'i Mersinli sanatseverlerle buluşturacak. Sanatseverleri Mozart'tan Yunus Emre'ye uzanan bir program karşılayacak.

Festival Yürütme Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, başta İstanbul, Ankara, İzmir ve Mersin olmak üzere pek çok opera eserinde solist olarak görev alan Otilia İpek, piyano eşliğinde bir şan konseri verecek. Piyanist Terane Abbaszade eşliğinde gerçekleştirilecek konserde İpek, 18 Mayıs 2016 Çarşamba akşamı Mersin İtalyan Katolik Kilisesi'nde sanatseverlerle buluşacak.

Hem Türkiye'de hem de yurtdışında başarılı resitalleriyle adından söz ettiren Otilia İpek, oldukça zengin bir repertuvarı bu kez Mersinli sanatseverler için seslendirecek. Sanatçı, halen İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Anasanat Dalı'nda öğretim görevlisi olarak çalışmalarını sürdürürken, aynı üniversitede öğretim görevlisi olan Terane Abbaszade ise bir çok ulusal ve uluslararası etkinliklerde solist ve eşlikçi olarak yer aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber