Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 29 Mart 2019 - 10:08 Yorum: 0

Fethi Yaşar, AVM’leri gezdi

Seçime günler kala Yenimahalle'yi karış karış dolaşmaya devam eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu kez de AVM'lerde alışveriş yapan vatandaşlarla...

Fethi Yaşar, AVM’leri gezdi

Seçime günler kala Yenimahalle'yi karış karış dolaşmaya devam eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu kez de AVM'lerde alışveriş yapan vatandaşlarla buluştu. Yaşar, vatandaşlara iyi alışverişler, esnafa da hayırlı işler diledi.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Yaşar, "Tekrar seçilirsem sizlerin hizmetkârı olmaya devam edeceğim" dedi. Fotoğraf çekilmek isteyen vatandaşları da kırmayan Başkan Yaşar, kendisine yaklaşarak ilk defa oy kullanacağını ve Fethi Yaşar'a oy vereceğini söyleyen Arif Kırmaz adlı vatandaşla sohbet etti. Kırmaz, "Bu sene 18 yaşını doldurdum. Ben de oy kullanacağım. Çok heyecanlıyım. Bir Yenimahalleli olarak oyum size. Büyükşehirde de Mansur Yavaş'a" dedi.

"Sandık millet iradesinin tecelli ettiği yerdir"

Genç seçmene teşekkür ederek seçimlerin barış, kardeşlik ve huzur içerisinde geçmesini temenni ettiğini dile getiren Başkan Yaşar, "31 Mart'ta kim seçilirse seçilsin kazanan da kaybeden de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olacak. Seçimler, demokrasinin en temel kurumlarından birisidir. Çünkü sandık millet iradesinin tecelli ettiği yerdir. Tüm vatandaşlarımızı oyunu kullanmaya ve sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum. Oyunuzu kullanın, oy kullanmak önemli bir vatandaşlık görevidir" diye konuştu.

Fethi Yaşar, AVM’leri gezdi

Fethi Yaşar, AVM’leri gezdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber