Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 16 Ağustos 2016 - 09:13 Yorum: 0

FETÖ Darbe girişimi kapsamında adliyeye çıkartılan AK Parti Trabzon eski Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu ve beraberindeki 7 kişi tutuklandı

Trabzon'daki FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve dün adliyeye sevk edilen AK Parti eski Trabzon Milletvekili Prof.

FETÖ Darbe girişimi kapsamında adliyeye çıkartılan AK Parti Trabzon eski Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu ve beraberindeki 7 kişi tutuklandı

Trabzon'daki FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve dün adliyeye sevk edilen AK Parti eski Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ile beraberindeki 7 kişi kişi tutuklandı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ'ya yönelik başlatılan soruşturma kapsamında AK Parti eski Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu'nun da aralarında bulunduğu Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) görevli 17 akademisyen 10 gün süren gözaltılarının ardından dün sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişti. Trabzon Adliyesi'ndeki işlemlerinin ardından Aydın Bıyıklıoğlu ve beraberindeki C.H., A.U., B.S., D.G., H.A., L.A. ve H.E tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 9 kişi ise serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber