Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Şubat 2018 - 11:08 Yorum: 0

FETÖ firari sanığı 19 ay sonra yakalandı

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında 19 aydır firari olan sanık Ankara'da...

FETÖ firari sanığı 19 ay sonra yakalandı

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında 19 aydır firari olan sanık Ankara'da yakalandı.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında hakkında soruşturma açılan ve 2.Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Ulaş İnönü, Ankara ve Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyon sonrasında Ankara'da yakalandı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ulaş İnönü Nevşehir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmesinin ardından bugün çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

FETÖ firarisi Ulaş İnönü Nevşehir'de FETÖ'nün Okulu olan Lara Koleji'nin müdürlüğü görevinde bulunurken, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında firar etmiş ve 19 aydır polis tarafından her yerde aranıyordu.

FETÖ firari sanığı 19 ay sonra yakalandı

FETÖ firari sanığı 19 ay sonra yakalandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber