Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Kasım 2017 - 13:03 Yorum: 0

FETÖ firarisi avukat balkonda saklanırken yakalandı

İzmir'de yürütülen FETÖ'nün İzmir avukat yapılanması ile ilgili soruşturmada, hakkında yakalama kararı bulunan firari avukat, başka bir FETÖ şüphelisi...

FETÖ firarisi avukat balkonda saklanırken yakalandı

İzmir'de yürütülen FETÖ'nün İzmir avukat yapılanması ile ilgili soruşturmada, hakkında yakalama kararı bulunan firari avukat, başka bir FETÖ şüphelisi için Uşak'ta yapılan operasyonda evin balkonunda saklanırken yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ (Fetullahçı Terör Örgütü) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı verilen bir şüphelinin gözaltına alınması için polis ekipleri, Banaz ilçesinde bir adrese operasyon düzenledi. Operasyonda, evde arama yapan polis ekipleri, balkona baktıklarında diz çökerek saklanmış bir şahıs yakaladı. Yapılan araştırmada yakalanan şahsın İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca darbe girişimin ardından başlatılan FETÖ soruşturmaları kapsamında, örgütün "İzmir'deki avukat yapılanması'na yönelik çalışmalarda hakkında yakalama kararı bulunan ancak firari olan avukat İsmet Ü. olduğu ortaya çıktı. Polis ekiplerinin başka bir FETÖ firarisini bulmak için gittiği evde şüphelinin akrabası olduğu ileri sürülen firari avukat İsmet Ü. yakalandı. Avukat İsmet Ü., sevk edildiği Uşak Adliyesinde çıkartıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber