Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 19 Eylül 2017 - 14:38 Yorum: 0

FETÖ firarisi eski emniyet müdürü İstanbul’da yakalandı

15 Temmuz Darbe girişiminden sonra Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra ortadan...

FETÖ firarisi eski emniyet müdürü İstanbul’da yakalandı

15 Temmuz Darbe girişiminden sonra Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra ortadan kaybolan eski İlçe Emniyet Müdürü İstanbul'da yakalandı.

15 Temmuz Darbe girişiminden sonra gözaltına alınıp serbest bırakılan Eski Kapaklı İlçe Müdürü Mehmet Ali Barın hakkında çıkarılan tutuklama kararının ardından ortadan kaybolmuştu. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Eski Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın'ı İstanbul'da yakalayarak gözaltına aldı. Tekirdağ'a getirilen Barın, emniyetteki işlemlerinin sonrasında Tekirdağ Adliyesine sevk edilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber