Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 17 Ekim 2018 - 15:03 Yorum: 0

FETÖ il imamının eşine 6 yıl 7 ay hapis cezası

Aydın'da FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında geçtiğimiz aylarda sözde il imamı ile birlikte yakalanan eşine 7 yıl 6 ay hapis cezası...

FETÖ il imamının eşine 6 yıl 7 ay hapis cezası

Aydın'da FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında geçtiğimiz aylarda sözde il imamı ile birlikte yakalanan eşine 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

15 Temmuz 2016'dan bu yana aranan ve geçtiğimiz aylarda yasa dışı yollardan yurt dışına kaçış hazırlığındayken yakalanan FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi ve sözde Aydın il imamı Abdülbekir Kalkan'ın eşi Arzu Kalkan, Aydın 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. 2018/15 esas sayılı dosya ile yargılanan Arzu Kalkan'a hakkındaki FETÖ/YYD üyeliği suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber