Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 01 Eylül 2016 - 17:24 Yorum: 0

FETÖ ile bağlantısı olduğu iddia edilen çalışanlar işten çıkarıldı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında, FETÖ ile bağlantısı tespit edilen ve soruşturma açılan çalışanların fabrika...

FETÖ ile bağlantısı olduğu iddia edilen çalışanlar işten çıkarıldı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında, FETÖ ile bağlantısı tespit edilen ve soruşturma açılan çalışanların fabrika yönetimi tarafından işten çıkarıldığı iddia edildi.

Sakarya'da 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan FETÖ operasyonları kapsamında 22 Temmuz 2016 tarihinde Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasına polis ekipleri baskın düzenlemiş idari kademede çalışanlardan bazıları gözaltına alınmıştı. Çalışanların soruşturması fabrikada çalışan diğer idareci ve işçileri zan altında bırakınca FETÖ bağlantılı olduğu iddia edilen ve mahkemeleri süren yönetim kademesinin işine son verildiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber