Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Haziran 2017 - 11:23 Yorum: 0

FETÖ medya yapılanması davasına sanık avukatlarının beyanlarıyla devam ediliyor

Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan'ın da aralarında bulunduğu 17 sanıklı FETÖ medya yapılanması davasının görülmesine devam ediliyor.

FETÖ medya yapılanması davasına sanık avukatlarının beyanlarıyla devam ediliyor

Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan'ın da aralarında bulunduğu 17 sanıklı FETÖ medya yapılanması davasının görülmesine devam ediliyor. Dün itibariyle sanık savunmalarının tamamlandığı davada bugün sanık avukatları müvekkillerinin tahliyelerine yönelik beyanda bulunacak.

İstanbul 26'ıncı Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Nazlı Ilıcak,Fevzi Yazıcı, Yakup Şimşek cezaevinden getirilirken tutuksuz sanık Tibet Murat Sanlıman salonda hazır bulundu. Tutuklu sanıklar Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Şükrü Tuğrul Özşengül SEGBİS ile duruşmaya bağlandı.Pazartesi günü başlayan ve 5 gün süren duruşmada dün itibariyle sanık savunmaları tamamlanmıştı. Bugün duruşmaya sanık avukatlarının beyanlarıyla devam ediliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber