Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Şubat 2022 - 18:28 Yorum: 0

FETÖ mensubu şahıslar hücre evinde yakalandı

Antalya'da FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensubu olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 2'si hücre evinde olmak üzere 3 şahıs yakalandı.

FETÖ mensubu şahıslar hücre evinde yakalandı

Antalya'da FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensubu olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 2'si hücre evinde olmak üzere 3 şahıs yakalandı.

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün bütünüyle deşifre edilip faaliyetlerinin sonlandırılması, örgüt mensuplarının yakalanarak haklarında gerekli yasal işlemlerin yapılabilmesi için Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan çalışmalar devam ediyor.

Yapılan çalışmalarda; Antalya Ağır Ceza İlamat Masasınca hakkında yakalama kararı ve 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.G. ve S.D.T. isimli şahıslar, 15 Şubat'ta saklandıkları/barındıkları hücre evinde yakalanarak Antalya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Bartın İlamat ve İnfaz Masasınca hakkında yakalama kararı ve 6 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.B. isimli şahıs ise 19 Şubat'ta yakalanarak Antalya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber