Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 21 Kasım 2017 - 16:28 Yorum: 0

FETÖ operasyonunda 10 asker etkin pişmalıktan yararlandı

Kocaeli'de, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün TSK içindeki yapılanmasına yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 10 asker etkin pişmanlıktan...

FETÖ operasyonunda 10 asker etkin pişmalıktan yararlandı

Kocaeli'de, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün TSK içindeki yapılanmasına yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 10 asker etkin pişmanlıktan faydalanmak istedikleri için adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kocaeli'de, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün TSK içindeki yapılanmasına yönelik yapılan operasyonlarda 17 Kasım'da 22 asker yakalanarak gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan askerlerden 10'u emniyetteki sorgularının ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Adliye'deki işlemleri tamamlanan askerler, etkin pişmanlıktan faydalandıkları için adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Geriye kalan 12 askerin ise emniyetteki sorguları devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber