Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Kasım 2016 - 11:14 Yorum: 0

FETÖ operasyonunda 7 tutuklama

Adıyaman'da FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 11 şahıstan 7'si tutuklanarak cezaevine gönderilirken 4'ü ise adli kontrol...

FETÖ operasyonunda 7 tutuklama

Adıyaman'da FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 11 şahıstan 7'si tutuklanarak cezaevine gönderilirken 4'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan FETÖ operasyonları kapsamında, SODES projelerinde usulsüz işlem yaptıkları tespit edilen 11 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan Y.T., A.G., M.N.S., M.U.G., S.A., M.D., Y.U., M.C., İ.Ö., H.E. ve M.Y. emniyette tamamlanan ifadelerinin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilerek burada sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şahıslar daha sonra Adıyaman Adliyesine sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıslardan S.B., A.G., H.E., M.G., M.Y., M.D. ve Y.U. tutuklanarak cezaevine gönderilirken S.T., M.S., İ.Ö. ve M.C. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber