Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 18 Ekim 2016 - 23:58 Yorum: 0

FETÖ operasyonunda evinde 1 milyon dolar bulanan şahıs Ankara’ya sevk edildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Denizli'de örgüt üyeliğinden yakalanan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından...

FETÖ operasyonunda evinde 1 milyon dolar bulanan şahıs Ankara’ya sevk edildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Denizli'de örgüt üyeliğinden yakalanan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara'ya sevk edildi.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü bir soruşturma kapsamında evinde arama yapılan ve 989 bin 658 dolar ve 50 bin 550 Euro ele geçirilen M.T. isimli memur, Denizli'deki işlemlerinin ardından Ankara'ya gönderildi.

Paraların yanında bulanan kağıtta, "Yürekte "SIZINTI" ile başladık. "ZAMAN'la öğrendik "AKSİYON" insanı olmayı. "YENİ ÜMİT'lerimizle yağdırdık "YAĞMURLARI" ve sonunda yeşerdi "GONCALAR'" yazılı şiir bulunmuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber