Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Şubat 2020 - 14:18 Yorum: 0

FETÖ /PDY operasyonunda 9 kişi tutuklandı

Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu ile koordineli çalışan Yozgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından,...

FETÖ /PDY operasyonunda 9 kişi tutuklandı

Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu ile koordineli çalışan Yozgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, aralarında FETÖ/PDY terör örgütüne üye olma suçunun da olduğu çeşitli suçlar üzerinden yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 18 kişiden 9'u tutuklandı.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma, Resmi Belgede Sahtecilik ve Kamu Kurumu Zararına Nitelikli Dolandırıcılık,2009 yılı Komiser Yardımcılığı Sınavı Sorularının Örgüt Üyelerine Sızdırılması Soruşturması, suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında; aralarında aktif görevde bulunan şüphelilerinde bulunduğu 18 kişi, düzenlenen eş zamanlı operasyon ile gözaltına alındı.

Yakalanan ve Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüphelilerden 9'u tutuklanırken, 9'u adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber