Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 14 Ağustos 2016 - 17:13 Yorum: 0

FETÖ soruşturmasında 1 hakim tutuklandı

Bolu'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında HSYK tarafından açığa alındıktan sonra gözaltı kararı...

FETÖ soruşturmasında 1 hakim tutuklandı

Bolu'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında HSYK tarafından açığa alındıktan sonra gözaltı kararı verilen ve mahkemeye çıkartılan 2 hakim, 1 savcı ve 1 adliye personeli için karar verildi. Mahkeme heyeti, Bolu'nun Gerede ilçesinde görevli Hakim Ömer Faruk Yaşar'ın tutuklanmasına karar verdi.

Edinilen bilgiye göre, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan Bolu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Şerif Üney, Gerede Adliyesi'nde görevli Hakim Ömer Faruk Yaşar ve Mudurnu Adliyesi'nde görevli Hakim A.Y. ile adli personel G.T., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcının tutuklama talebiyle mahkemeye sevk ettiği 4 kişiden Gerede'de görevli Hakim Ömer Faruk Yaşar tutuklanırken, Bolu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Şerif Üney, Mudurnu Adliyesi'nde görevli Hakim A.Y. ile adli personel G.T., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber