Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 08 Eylül 2016 - 13:08 Yorum: 0

FETÖ soruşturmasında 11 işadamı daha tutuklandı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve dün mahkemeye sevk edilen işadamlarından, Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında olduğu 11 şüpheli...

FETÖ soruşturmasında 11 işadamı daha tutuklandı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve dün mahkemeye sevk edilen işadamlarından, Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında olduğu 11 şüpheli daha tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Başsavcıvekili İsmail Uçar tarafından yürütülen soruşturmada gözaltına alınan ve savcılık işlemlerinin ardından tutuklanmaları talebiyle dün gece nöbetçi hakimliğe sevk edilen TUSKON ve üye şirketlerinin yöneticilerinin de aralarında olduğu 65 kişiden 44'ünün hakimlikteki işlemleri sona ermişti. Hakimlik, aralarında işadamı Ömer Faruk Kavurmacı'nın da olduğu 11 şüphelinin daha "FETÖ'ye üye olmak" suçundan tutuklanmasına karar verdi. 11 şüphelinin ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber