Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Mart 2017 - 10:49 Yorum: 0

FETÖ soruşturmasında 11 tutuklama

Zonguldak'ta aralarında daha önce meslekten ihraç edilen vergi memurlarının da bulunduğu 14 şüpheliden 11'i, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine...

FETÖ soruşturmasında 11 tutuklama

Zonguldak'ta aralarında daha önce meslekten ihraç edilen vergi memurlarının da bulunduğu 14 şüpheliden 11'i, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında KOM ekiplerince Zonguldak merkezli 9 ilde eş zamanlı baskın düzenlendi. Aydın, Osmaniye, Tokat, Manisa, Denizli, Bursa, Ankara ve Kocaeli'de düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 9'u kadın 14 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler dün Zonguldak Adliyesine sevk edildi. ByLock kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan şahıslar, Cumhuriyet Savcılığında ifadelerinin alınmasının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Şüphelilerden 6'sı kadın 11'i tutuklandı. 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber