Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 29 Kasım 2021 - 15:08 Yorum: 0

FETÖ ve PKK soruşturmasında 3 kişi tutuklandı

Denizli'de FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan haklarında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şüpheli ve Örgüt Propagandası...

FETÖ ve PKK soruşturmasında 3 kişi tutuklandı

Denizli'de FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan haklarında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şüpheli ve Örgüt Propagandası Yapma suçundan hakkında 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli tutuklandı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar ile yapılan çalışmalar neticesinde, "FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü" ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan haklarında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı. Şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. "PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü" ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında ise, Örgüt Propagandası Yapma suçundan hakkında 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli yakalanırken, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber