Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Ekim 2017 - 13:43 Yorum: 0

FETÖ "WhatsApp" grubu kurmuş

Kahramanmaraş'ta, Fethullahçı Terör Örgütü, Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda örgütün faaliyetinin paylaşıldığı "Dostlarla...

FETÖ 'WhatsApp' grubu kurmuş

Kahramanmaraş'ta, Fethullahçı Terör Örgütü, Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda örgütün faaliyetinin paylaşıldığı "Dostlarla Helallik" WhatsApp grubuyla ilgili 11 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde çok sayıda adrese operasyon yaptı. Operasyonda meslekten ihraç edilen memurlar, mühendis, mimar, iş güvenliği uzmanı, özel sektör çalışanı gibi değişik meslek gruplarından 11 kişi gözaltına alındı.

FETÖ'nün silahlı terör örgütü soruşturmasında tutuklu bir şüpheliden elde edilen cep telefonu incelemesi neticesinde "Dostlarla Helallik" isimli Whatsapp grubunda FETÖ ve örgüt elebaşı lehine birçok paylaşım yapıldığı, örgüt adına yapılan faaliyetleri buradan takip ettikleri belirlendi.

Whatsapp grubuna üye olan kişilere yönelik yapılan operasyonda, birçok dijital malzemeye de el konuldu. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber