Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 10 Ekim 2016 - 17:13 Yorum: 0

FETO’cu "ablalar", adliyeye çıkarıldı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında doktorluktan ihraç edilen ve yasa dışı yollardan Yunanistan'a...

FETO’cu 'ablalar', adliyeye çıkarıldı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında doktorluktan ihraç edilen ve yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmek üzere geldikleri Keşan ilçesinde polis ekiplerince yakalanan 2 kadın ile kadınları yurt dışına kaçırmak isteyen 2 kişi adliyeye sevk edildi.

Keşan'da gizlenip yurt dışına kaçacaklardı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında doktorluktan ihraç edilen ve yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmek için geldikleri Keşan'daki bir otelde Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekiplerince yakalanarak, gözaltına alınan "doktor ablalar" F.D. ve B.E. ile 2 şüpheliye yardım eden M.B. ve E.B., emniyet müdürlüğündeki 6 günlük sorgularının ardından, devlet hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek, Keşan Adliyesi'ne sevk edildi.

Yüklü miktarda para ve sığınma talebi için yazılı kağıtlar

Yunanistan'a kaçmak üzereyken yakalanan B.E.'nin yapılan üst aramasında biri iptal edilmiş 2 pasaport, kredi kartları, sim kart, 4 bin 985 Dolar, bin 750 Euro, 110 TL para, çizgisiz kağıt üzerine İngilizce yazılmış, "Türkiye'de 100 bin kişi işten atıldı" ve "Türkiye'de durum çok karışık olduğu için güvenli bir ülke değil" yazılı not, F.D.'nin üzerinde ise biri iptal edilmiş 2 pasaport 3 bin Euro, 35 TL, flaş bellek ile sim kart ele geçirilmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber