Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 25 Eylül 2020 - 17:53 Yorum: 0

FETÖ’cü astsubaya MİT operasyonu

İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) mensup sözde mahrem imamla aktif olarak görüşmeye devam ettiği belirlenen astsubay, MİT destekli operasyonla...

FETÖ’cü astsubaya MİT operasyonu

İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) mensup sözde mahrem imamla aktif olarak görüşmeye devam ettiği belirlenen astsubay, MİT destekli operasyonla yakalandı.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) İzmir Bölge Başkanlığı görevlileri, kentteki bir birlikte görev yapan astsubay M.Ç.'nin, FETÖ'de askerlerden sorumlu mahrem imam S.İ. ile güncel şekilde irtibatlı olduğu belirledi. Bunun üzerine harekete geçen İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, şüpheliyi ikametinde gözaltına aldı.

FETÖ'nün, TSK'ye sızdırdığı mensuplarıyla haberleşmek için kullandığı ankesör ve sabit kontörlü hat aramaları da saptanan M.Ç., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

M.Ç. hakkında "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan dava açılırken, mahrem imam S.İ. de başka ilde yürütülen soruşturma kapsamında "silahlı terör örgütü yöneticisi olma" suçundan tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber