Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 07 Ekim 2016 - 17:33 Yorum: 0

FETÖ’cü kaçak amiraller ve 6 ’mahrem abi’ tutuklandı

Kocaeli'de FETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alınan Tuğamiral Hayrettin İmren ve Tuğamiral Nazmi Ekici ile birlikte kaçmalarına yardımcı olan...

FETÖ’cü kaçak amiraller ve 6 ’mahrem abi’ tutuklandı

Kocaeli'de FETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alınan Tuğamiral Hayrettin İmren ve Tuğamiral Nazmi Ekici ile birlikte kaçmalarına yardımcı olan Albay Kamil Altın ve 6 mahrem cemaat abisi tutuklandı.

Kocaeli'de devam eden FETÖ/PDY operasyonları kapsamında 15 Temmuz başarısız darbe girişimi sırasında kaçan ve 55 gün sonra Tuzla'da yakalanan Tuğamiral Hayrettin İmren ve Tuğamiral Nazmi Ekici ile birlikte kaçmalarına yardımcı olan Kamil Altın ve kızı İ. A. ile 6 "mahrem abi" dün sabah saatlerinde adliyeye getirilmişti. Sabah saatlerinde sorguları tamamlanan zanlılardan Tuğamiral Hayrettin İmren, Tuğamiral Nazmi Ekici ve Albay Kamil Altın, mahrem cemaat abileri olan M.K., O.A., Ü.K., E.Ç., Y.D., M.S. tutuklanırken, amirallere evini kiralayan albayın kızı İ.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber