Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 29 Eylül 2016 - 11:18 Yorum: 0

FETÖ’cü okulların reklam panoları kaldırılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Ankara genelinde FETÖ mensubu oldukları gerekçesiyle kapatılan okulların reklam içerikli tabela, pano ve...

FETÖ’cü okulların reklam panoları kaldırılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Ankara genelinde FETÖ mensubu oldukları gerekçesiyle kapatılan okulların reklam içerikli tabela, pano ve totemlerini kaldırıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü'ne bağlı oldukları gerekçesi ile kapatılan okulların reklam içerikli tabela, pano ve totemlerini kaldırıyor. Konuya ilişkin Zabıta Daire Başkanı Abdurrahman Karabudak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talebi üzerine, kapatılan ve el konulan FETÖ'ye bağlı okulların reklam içerikli tabela ve panolarının zabıta ekiplerince kaldırılmaya başlandığını söyledi. Ankara genelinde izinsiz takılan, vergisi ödenmeyen ve görüntü kirliliğine neden olan reklam içerikli tabela ve panoların periyodik olarak denetlenip kaldırıldığını belirten Karabudak,"Bu rutin çalışmalarımız arasına, FETÖ mensubu oldukları gerekçisiyle devlet tarafından kapatılan ilkokul, ortaokul, lise ve bazı özel muhtelif kurs ile özel öğrenci etüt eğitim merkezlerinin de reklam içerikli tabela, pano ve totemlerini de katarak yerlerinden kaldırıyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber