Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Ocak 2017 - 17:23 Yorum: 0

FETÖ’den 27 şüpheli adliyeye sevk edildi

İzmir'de FETÖ soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, örgütte "abi ve abla" olarak tabir edilen 27 şüpheli emniyetteki işlemlerinin...

FETÖ’den 27 şüpheli adliyeye sevk edildi

İzmir'de FETÖ soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, örgütte "abi ve abla" olarak tabir edilen 27 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyon kapsamında geçen hafta gözaltına alınan 27 kişi, emniyetteki sorguları tamamlandıktan sonra bugün İzmir Adliyesine sevk edildi. Soruşturmayı yürüten savcı, örgütte "abi ve abla" olarak nitelendirilen tüm sanıkları tutuklama talebiyle Nöbetçi 2.Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevke etti. FETÖ Terör örgütüne eleman kazandırdıkları ve örgüt adına bağışlar topladıkları iddia edilen 27 kişinin bir kısmında "ByLock" tespit edildiği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber