Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Ekim 2017 - 20:28 Yorum: 0

FETÖ’den gözaltına alınan 3 avukattan 2’si tutuklandı

Zonguldak'ın Ereğli ve Alaplı ilçelerinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan...

FETÖ’den gözaltına alınan 3 avukattan 2’si tutuklandı

Zonguldak'ın Ereğli ve Alaplı ilçelerinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 3 avukattan 2'si çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında Kdz. Ereğli ve Alaplı Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, avukatlar B.Ö., eşi D.Ö. ve S.A.'nın ev ve iş yerlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. 3 avukatı gözaltına alan polis, ev ve iş yerlerinde yaptığı aralamalarda çok sayıda doküman, cep telefonları ve bilgisayarların hard disklerine el koydu. Emniyetteki ifadeleri tamamlanan üç avukattan B.Ö. ve S.A. tutuklanırken, B.Ö.'nün eşi D.Ö. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber